Eesti naiskond alustab Euroopa meistrivõistlusi

Foto: EGL

Juba täna alustab Eesti golfi naiskond nn väikeriikide Euroopa meistrivõistlusi, kus käesoleval aastal osalemas kaheksa võistkonda. Eesti võistkond sõitis Kreekasse koosseisus Elizaveta Sofia Reemet, Nicky Zoe Lautre (mõlemad Estonian Golf & Country Club), Karola Soe (Estonian Tour Players Club) ja Triin Marleen Ustal (Rae Golfiklubi). Kaptenina on võistkonda toetamas Anete Liis Adul, kes ise vigastuse tõttu mängida ei saa ning treenerina Daniel Moss Silva.

Suurfavoriidiks tuleb lugeda Poola naiskonda, kelle kõik neli mängijat on + händikäpiga ning kõik neli on lausa kõige parema händikäpiga kogu turniiril. Enamus tiimidel on 1-2 korraliku tasemega mängijat ja 1-2 veidi nõrgemat mängijat. Lisaks eelpoolmainitutele osaleb turniiril veel korraldajamaa Kreeka, Bulgaaria, Liechtenstein, Luksemburg, Ukraina ja Ungari.

Esimesel päeval mängitakse löögimängu asetuse saamiseks, mis järel neljapäev kuni laupäev selgitatakse turniirivõitjat match play osas. Eestlaste tii-ajad esimesel päeval, kus nelja mängija skooridest läheb arvesse kolm: Triin Marleen Ustal (8:10), Karola Soe (8:50), Nicky Zoe Lautre (9:30), Elizaveta Sofia Reemet (10:00).

Jälgi tulemusi siit