EM Eestis: otsustava päeva ootuses

Foto: Joosep Martinson

Meeste individuaalsed Euroopa meistrivõistlused on jõudnud otsustava päevani. Eelviimasel päeval saadi mängida esmakordselt ilma äikese katkestusteta ning selgusid need mängijad, kes jõudsid viimasele päevale.

Eestlasest jõudsid viimasele päevale neli mängijat. Lisaks kolmele koondislasele (Richard Teder, Markus Varjun, Kevin Christopher Jegers) sai cut’ist läbi ka viimasel sekundil võistlusele peale saanud Ken-Marten Soo. Debüüdi teinud Ralf Johan Kivi ning ka Mattias Varjun ja Carl Hellat seekord cut’i ei läbinud. Viimase päeva eel hoiab eestlastest parimat positsiooni Richard Teder, kes tulemusega -13 hoiab 20. positsiooni jagamist.

Liidrina läheb viimasele päevale vastu hispaanlane Jose Luis Ballester Barrio, kelle kogutulem on kogunisti -22. Kahe löögi kaugusele jäävad norralane Michael Alexander Mjaaseth ning hollandlane Jack Ingham. Tulemused 

Otsustavaks päevaks lubatakse kõvemat tuult ning kui juba täna suutsid hästi esinenud mängijad tabelise üle 30. koha liikuda üles, siis võib otsustaval päeval keerulisemates ilmaoludes kõike juhtuda.