Travelers Cupi võitis Keegan Bradley

Foto: Patrick Smith, Getty Images/AFP/Scanpix

Nädalavahetusel Connecticutis mängitud rahaturniiri The Travelers Cup võitis Keegan Bradley. 2011.aastal PGA Championshipi võiduga ajalugu teinud (ainult kuus meest on oma esimese majori kohe ka võitnud) mehele oli see karjääri kuues esikoht ja sel hooajal juba teine.

Avapäeva hiilgava 62 järel lõi Bradley reedel 63 ja laupäeval 64 ning juhtis kuus rada enne lõppu juba kuuega. Järgmisel neljal rajal kogunes lausa kolm bogey’t, ent siis sai mees enesevalitsuse tagasi ja võitis suhteliselt kindlalt. Kolmega kaotasid Brian Harman ja üllataja (enne turniiri OWGR 451.) Zac Blair. 20 miljoni dollarine auhinnafond (võitjale 3,6) meelitas kohale kõik tipud – Scottie Scheffler jagas neljandat, Rory McIlroy seitsmendat kohta. Roryle oli see neljas esikümnekoht viimase nelja nädlaa jooksul. FedExCup liider Jon Rahm lõi 67+71 ja pidi piirduma kahe võistluspäevaga – tema esimene „missed cut“ ligi kahe aasta jooksul… Profina alles oma teise turniiri mänginud Ludvig Aberg oli enne viimast päeva esikümne piiril, kuid lõi siis 70 ja jagas lõpuks 24.kohta.

Travelers Championship on tuntud väga heade skooride saavutamise kohana, sestap pole ime, et Rahmi -2 (ega isegi nt Max Homa -3) polnud seekord cut’i läbimiseks piisav. Just selles võistluspaigas püstitas Jim Furyk seitse aastat tagasi „maailmarekordi“, läbides päeva 58 löögiga. Seekord jäi parimaks skooriks Denny McCarthy avapäeva ja Rickie Fowleri laupäeva 60.

Maailma edetabelis tõusis Bradley 28.kohalt 18ndaks, Zac Blair 451.kohalt 99ndaks.

Tulemused

Alanud nädalal võistlevad PGA ässad Michiganis, kus mängitakse Rocket Mortgage Classic, ent sisuliselt käib juba ettevalmistus juuli lõpus toimuvaks The Openiks.