Sünnipäevalaps Soo jätkuvalt kõrges mängus, Hellat tegi korraliku tõusu

Foto: Joosep Martinson

Soomes jätkus täna Finnish Touri avaetapp, kus võistlustules kolm eestlast. Sünnipäevalaps Ken-Marten Soo sai kirja täna 74 lööki ning kahe päeva tulem +1 annab hetkel 5. koha jagamise, kuid liidrikoht on vaid ühe löögi kaugusel. Carl Hellat suutis aga täna ühena vähestest mängida alla par-i, saades kirja -1 ning see andis edetabelis 20 kohalise tõusu. Tulemusega +4 hoiab Hellat tabelis 13. koha jagamist kahe päeva järel. Finnish Touri debütant Ralf Johan Kivi sai täna kirja 81 lööki ning cut’i seekord ei läbinud. Tulemused

Soo sõnas pärast mängu, et täna oli raskem kui eile. „Tegin ise rohkem vigu ja oli ka puti ebakindlus aga pingutasin lõpuni ning suutsin mängida täitsa okei tulemuse,“ lisas 19 aastaseks saanud Soo.

Carl Hellat aga oma ringiga päris rahule ei jäänud, kuigi tulem oli üks päeva parimaid. „Ring oli täna raske, kuid võitlesin palju par-e välja. Olen viimasel ajal hakanud veidi paremini tii pealt lööma ja sellepärast ei ole tulnud suuri numbreid skoorkaardile. Putt on mind alt vedanud 2 päeva, kuid kokkuvõttes olen rahul,“ sõnas Hellat.